A VÍZÖNTŐ csillagjegy tulajdonságai

Január 21 - Február 19

VÍZÖNTŐ csillagjegy - VÍZÖNTŐ horoszkóp
Elem
levegő
Uralkodó bolygó
Szaturnusz és Uránusz
Minőség
fix
Princípium
függetlenség
Szerencseszám
1 és 6
Szerencsenap
szombat
Harmonikus szín
zöld árnyalatok, és indigókék
Drágakő
opál, akvamarin, zafír
Virág
orgona, alpesi rózsa, pitypang

Találékony, humánus, barátságos, finom érzésű, hűséges, nyitott, szabad, álmodozó, művészi hajlamú, független, különc, tárgyilagos, szeretetreméltó, eredeti, szellemi beállítottságú, ironikus, meggyőző erejű, filozofikus gondolkodású, szétszórt, rajongó, intuitív.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A VÍZÖNTŐ csillagjegy jellemzői

A Levegő jegyek közé tartozik, uralkodó bolygói a Szaturnusz és az Uránusz. Mivel két bolygó uralja, ezért jelleme is kettős.

Távolságtartó és alapvetően független személyiség, szereti megtartani az önállóságát és másoktól függetlenül, korlátok nélkül élni. Egy cseppet sem elnéző azokkal szemben, akik a megszokott felé akarják terelni, vagy egyszerűen nem értik meg radikális eszméit. A vita számára szellemi kihívást jelent, de ha kialakította álláspontját, a végsőkig kiáll mellette, és a másik véleményét azon a ponton már figyelembe sem veszik.

A Vízöntő a barátságot, a testvériséget legalább olyan fontosnak tartja, mint a szellemi eszméket, és állandóan ösztönzést vár az emberektől. Szeretne mindenkin segíteni. Megesik, hogy a saját hibáját nem veszi észre. Nyugodtsága szintén félrevezető lehet és mögötte szellemi nyugtalanság rejlik.

Olykor idealista és hajlamos a fellegekben járni, szárnyalni a világban. Ez vezethet oda, hogy sok Vízöntő kiábrándul az igazi világ realitásából. Intuitív lény, a megérzéseire hallgat. Jellemző rá az egyediség és az eredetiség.

Könnyed, soha nem lehet unatkozni mellette. Ha megkapja azt a szabadságot, hogy önmaga lehet, a legszórakoztatóbb, leghűségesebb társsá válik.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat