A SZŰZ csillagjegy tulajdonságai

Augusztus 24 - Szeptember 23

SZŰZ csillagjegy - SZŰZ horoszkóp
Elem
föld
Uralkodó bolygó
Merkúr
Minőség
változó
Princípium
rend
Szerencseszám
7 és 3
Szerencsenap
szerda
Harmonikus szín
barnás, föld színű árnyalatok, és tarka ruhák
Drágakő
karneol, topáz, vérkő, karneol
Virág
azálea, árvácska

Gondos, céltudatos, takarékos, munkaszerető, előrelátó, meggondolt, önálló tökéletességre törekvő, rendszerető, ésszerű, szorgalmas, kritikus, alkalmazkodó, visszahúzódó.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A SZŰZ csillagjegy jellemzői

A Föld jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Merkúr.

Szűz földjegy, módszeres, javító szándékú, rendszerető és alapos. Hatalmas energiákat fektet be tervei megvalósításába. Amíg többi jegy szülöttei álmodoznak, a Szűz cselekszik.

Mindent a legapróbb részletig megszervez és nagyra értékeli a hatékonyságot. Jól tud érvelni, mivel odafigyel az apró részletekre. Jó munkaérő, mert pontosan és rendesen végzi a munkáját. Szereti, ha a munkája hasznos. Analitikus megközelítési módjával a mindennapi élet káoszában igyekszik rendet teremteni. Tisztaság veszi körül.

Az állandóságot szereti, frusztrálja az új környezet, az új emberek és helyzetek. A járt utat követi, ezért nem vezető szerepre született, beosztottként viszont kiváló.

Az alaposság és a túlzott részletesség mellet sajnos gyakran megfeledkezik az élet apró örömeiről és nem tudja kiélvezni azt. A Szűznek meg kell tanulnia másokkal toleránsnak lenni. Toleránsnak lenni azokkal, akik nem rendelkeznek olyan magas értékrenddel, mint ő és kevésbé szigorúak.

A hűvös külseje mögött kedves, odaadó ember rejlik, hű azokhoz, akik meglátják benne az érző embert. Szerető szülő, és a munka iránti kötelezettsége felelősségteljes családtaggá teszi.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat