A SKORPIÓ csillagjegy tulajdonságai

Október 24 - November 22

SKORPIÓ csillagjegy - SKORPIÓ horoszkóp
Elem
víz
Uralkodó bolygó
Plútó
Minőség
fix
Princípium
törvény
Szerencseszám
9 és 2
Szerencsenap
kedd
Harmonikus szín
sötétvörös, bordó
Drágakő
topáz és malachit
Virág
aloevera, bazsalikom

Büszke, szenvedélyes, célirányos, hűséges, kitartó, erős akaratú, fanatikus, bátor, veszélyt kereső, túlzásra hajlamos, álmodozó, szertartásos, mozgékony lelkesedő, uralomra vágyó, kíméletlen, bosszúálló.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A SKORPIÓ csillagjegy jellemzői

A Víz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Plútó.

A Skorpió vízjegy, szenvedélyes, erőteljes, a zodiákus legerősebb jegye. A Skorpiót szenvedélyesség, intenzitás jellemzi. A Skorpió az igazság rendületlen védelmezője, és a végsőkig harcol azért, amit igaznak vél. Idealista, a legfennköltebb elvek vezérlik. Soha nem csinál semmit fél szívvel. Hatalmas kitartása van. Nem veti meg a kalandokat.

Mindenhez az érzelmei fűzik, szenvedélyes és lelkes. Az esetleges kudarcok nem törik le és nem hátráltatják, erőt merít belőlük.

A Skorpió az életben a végletek embere. Tud egyidőben erős és gyenge, független és függő, hűvös és szenvedélyes lenni. A magabiztos külső mögött gyakran kavargó, szenvedélyes vágyak húzódnak meg.

Bosszúállásban is jeleskedik, pontosan tudja mikor és hol kell visszavágnia, hogy az a leghatásosabb legyen.

Hajlamos az irigységre, birtoklási vágya nem ismer határokat, kapcsolatai rendszerint viharosak. Váratlan reakciói, heves érzelmei az embereket elriasztják, de ha alkalma adódik bebizonyíthatja, hogy képes szeretni, nagylelkű és hűséges is tud lenni. Nehéz megváltoztatni, vagy hatni rá.

A Skorpió képes lehet arra, hogy erőteljes érzelmeit megfelelő mederben tartsa.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat