A RÁK csillagjegy tulajdonságai

Június 22 - Július 22

RÁK csillagjegy - RÁK horoszkóp
Elem
víz
Uralkodó bolygó
Hold
Minőség
kardinális
Princípium
érzés
Szerencseszám
7 és 3
Szerencsenap
hétfő
Harmonikus szín
tört fehér, ezüst, szürke, világos lila
Drágakő
opál, smaragd, hegyi kristály
Virág
fehér rózsa, nárcisz, liliom

Változó hangulatú, érzékeny, félénk, intuitív, hűséges, passzív, érzelmes, termékeny fantáziájú, bőkezű, takarékos, gyermekszerető, házias, gondoskodó, rajongó, hagyománytisztelő, sebezhető, segítőkész.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A RÁK csillagjegy jellemzői

A Víz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Hold.

A Rák az érzékenység és a rokonszenv megtestesítője. Sok figyelmet fordít másokra, szeret törődni az emberekkel. Túlzott érzelmi beállítottsága miatt könnyen sebezhetővé válik. Mindent érzelmi oldalról közelít meg, az egész világot az érzelmein keresztül érzékeli.

Az összes jegy közül rá a legjellemzőbb az otthon biztonságának megteremtésére való törekvés. Vágyik saját otthonra, ami biztonságot ad neki és megóvja őt. Lakóhelyét a melegség és a szeretet járja át. Kötődik az otthonához, nehezen szakad el a családjától. Külföldre sem szívesen költözne. Már fiatalon elképzeli, milyen lesz a saját családja, gyerekei, párja. Várja, hogy szülővé válhasson, általában több gyereket is szeretne. Később hozzájuk is nagyon kötődik, nehezen engedi el őket.

A Rák nagyon összetett személyiség, állandó hangulatváltozásai miatt nehéz megérteni. Az egyik pillanatban még házsártos, veszekedik, a következőben a legaranyosabb teremtés. Másokra az érzelmein keresztül próbál meg hatni. Előfordul, hogy érzelmileg zsarol valakit, hogy elérje, amit akar.

Személyisége, mint a rák páncélja, kemény külsőt mutat. Önmagát erősebbnek mutatja, mint amilyen, ha azonban megbántják, visszahúzódik. E taktikáját tökéletesre fejlesztette. Viselkedése gyakran gyerekes, konok és nem adja meg magát addig, míg a dolgok nem úgy történnek, ahogy ő akarja. A felszín alatt azonban érzékeny, finom lélek lakozik.

Büszke az eredetére, múltjára, hazájára. A Rákot, mivel nagyon érzékeny - és óvatos -, lehetetlen becsapni.

Nagy energiáját pozitív irányba terelheti, ha megtanulja kezelni hangulatváltásait. Hűséges, odaadó társsá válik, csak tudni kell őt helyesen megközelíteni.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat