Az OROSZLÁN csillagjegy tulajdonságai

Július 23 - Augusztus 23

OROSZLÁN csillagjegy - OROSZLÁN horoszkóp
Elem
tűz
Uralkodó bolygó
Nap
Minőség
fix
Princípium
szabadság
Szerencseszám
4 és 6
Szerencsenap
vasárnap
Harmonikus szín
napsárga és aranysárga
Drágakő
rubint, gyémánt
Virág
pünkösdi rózsa, muskátli, napraforgó, babér

Nagylelkű, őszinte, vállalkozó szellemű, erős akaratú, segítőkész, hiszékeny, nemes lelkű, bátor, becsvágyó, hiú, kitartó, igazságos, széles látókörű, szabadságvágyó, öntudatos, befolyásolható, előzékeny, nyílt, elszánt, merész, tisztességes, uralomvágyó, heves temperamentumú.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

Az OROSZLÁN csillagjegy jellemzői

A Tűz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Nap.

A Naphoz hasonlóan az élet középpontjának tekinti magát. A zodiákusban nincs büszkébb és királyibb jegy. Szereti, ha elismerik és felnéznek rá. Vezető személyiség, fontos számára mások véleménye. Olykor csak azokkal az emberekkel szimpatizál, akik pozitív véleménnyel vannak róla, ezt hiúságának köszönheti.

Az Oroszlán születésénél fogva melegszívű, nagylelkű, kreatív és önmegvalósító. Viselkedése nemességet rejt, ezért tettei nagyvonalú és látványos. Általában meggondoltan cselekszik, de megesik, hogy elragadja a szenvedély.

Az Oroszlán gyakorlatias, lelkes, szeret keményen dolgozni és nagy önbizalma van. Törekszik arra, hogy tekintélyes pozíciót töltsön be. Becsületessége, erős önbizalma kiváló vezetővé teszi őt. Hajlamos természetesnek venni, amit kap, mintha egyértelműen járna neki. Az Oroszlánhoz hasonlóan lustává válhat, ha nem sikerül a tekintélyt megszereznie.

Az Oroszlán vonzódik mindenhez, ami jó és nem kíméli magát annak érdekében, hogy megszerezze az élet luxus dolgait. Semmi nem elég jó neki. Nem a megszokások rabja, és mindig új élményekre vágyik.

Nem minden kapcsolata őszinte, hiszen elvárja a hízelgést és a dicséretet. Természetes optimizmusa, vidám hozzáállása segít neki visszatérni, hogy ismét eredeti pompájában ragyogjon. Hiányzik belőle a kellő alázat az élet és embertársai iránt.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat