A NYILAS csillagjegy tulajdonságai

November 23 - December 21

NYILAS csillagjegy - NYILAS horoszkóp
Elem
tűz
Uralkodó bolygó
Jupiter
Minőség
változó
Princípium
nyíltság
Szerencseszám
6 és 3
Szerencsenap
csütörtök
Harmonikus szín
kárminvörös és világoskék
Drágakő
zafír és türkiz
Virág
liliom, százszorszép, begónia, szegfű

Jóakaratú, hirtelenharagú, békülékeny, kíváncsi, megértő, nyílt, független, derűs, kalandvágyó, felületes, intuitív, szabadságszerető, vállalkozó kedvű, békeszerető, tisztességtudó, széles látókörű, heves, féltékeny, egyenes jellemű, szabad szellemű.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A NYILAS csillagjegy jellemzői

A Tűz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Jupiter.

Születésénél fogva lelkes, nyughatatlan és túl optimista ahhoz, hogy bárminek teret engedjenek, ami elronthatja az örömét. Társas jellem, könnyen teremt kapcsolatot. Ez életvidám optimizmusából is ered. Igazi kisugárzása nagy hatással van a környezetére.

Szabadszellemű, nem bírja, ha korlátozzák. A Nyilas mindig az újra, az ismeretlenre, az izgalmas dolgokra, a szabadságra, a kötelék nélküli életre vágyik. Legfontosabb érték számára a szabadság, erőteljes és kifelé él. Érdeklődő természete végtelen kalandokba sodorja. Jó nyelvérzéke van, könnyen tanul.

Szereti az embereket, segítőkész és őszinte. Sok Nyilas felszínes csak kapcsolatokat alakít ki, melyek nem mélyülhetnek el. Bár a Nyilas a holnapnak él, mégis a legjobb barát lehet. Néha felelőtlen ugyan, bájának nehéz ellenállni.

A Nyilas rendkívül egyenes és idealista. Előfordul, hogy nem az emberek igazi értékeit nézi, hanem az általuk képviselt rangot vagy foglalkozást. Akár tetszik, akár nem, rögtön elmondja véleményét. Nagyszerű mesemondó, humorérzéke miatt kedvelt személyiség. Becsületessége, őszintesége tiszteletreméltó.

Általában szerencséje van a sorssal, amit a Jupiter hatásának köszönhet.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat