A MÉRLEG csillagjegy tulajdonságai

Szeptember 24 - Október 23

MÉRLEG csillagjegy - MÉRLEG horoszkóp
Elem
levegő
Uralkodó bolygó
Vénusz
Minőség
kardinális
Princípium
harmónia
Szerencseszám
5 és 6
Szerencsenap
péntek
Harmonikus szín
világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek
Drágakő
opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Virág
orchidea, orgona, gyöngyvirág

Segítőkész, nyílt, előzékeny, társasági ember, taktikus, nehezen dönt, jó stílusérzékű, gyenge aktivitású, engedékeny, humánus, becsületes, igazságos, kegyes, szabadságkedvelő, közlékeny, békülékeny, szelíd, hanyag, tekintélytisztelő, kényelemszerető.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A MÉRLEG csillagjegy jellemzői

A Mérleg a Levegő jegyek közé tarozik, uralkodó bolygója a Vénusz.

A Mérleget magasan fejlett szociális érzék jellemzi, ez hozza közel az emberekhez. Különös igénye van a társaságra és a közösséggel való kapcsolatra, legyen szó művészetekről, üzleti kapcsolatokról vagy jogi ügyekről. Igazán kedves, sokat mosolyog, barátságos, könnyen teremt kapcsolatot.

A Mérleg vonzódik a szép dolgokhoz. Ízlése kitűnő és élvez mindent, ami pénzért megvehető. Szeret tetszeni másoknak, a külvilágnak. A Mérleg a külsőségek rabjává válhat, másokat a külső, a pillanatnyi helyzetük alapján ítélhet meg.

Az életben egyensúlyra és harmóniára törekszik. Mielőtt döntene, megvizsgálja az érem mindkét oldalát, és arra törekszik, hogy az emberek közötti vitákat elsimítsa. A béke a Mérleg számára a legfőbb érték, ennek érdekében mindent hajlandó megtenni. Mások érdekeit olykor a sajátjai elé helyezi. Optimista lélek. Gyakran tűnik határozatlannak, mivel gyakran nincs tisztában érzelmeivel, illetve igyekszik mindenkinek megfelelni.

Jó tanácsadó és az emberi lélek kitűnő ismerője. Melegszívű, romantikus és jó lelkű. Meg kell tanulnia felvállalnia a véleményét és előtérbe helyezni a saját érdekeit.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat