A KOS csillagjegy tulajdonságai

Március 21 - Április 20

KOS csillagjegy - KOS horoszkóp
Elem
tűz
Uralkodó bolygó
Mars
Minőség
kardinális
Princípium
életerő
Szerencseszám
7 és 3
Szerencsenap
kedd
Harmonikus szín
vörös
Drágakő
ametiszt, jáspis, rubinkő
Virág
vörös rózsa

Egyenes, temperamentumos, nyitott, hirtelen haragú, kezdeményező, féktelen, határozott, makacs, találékony, türelmetlen, nagyvonalú, szeszélyes, vakmerő, nyughatatlan, ambiciózus, vállalkozó kedvű, szabadságra vágyó, független, szomjas a tudásra.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A KOS csillagjegy jellemzői

A Kos a zodiákus első jegye és ily módon a kezdeteket jelenti. A Tűz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Mars.

A kreativitás, az energia, a lelkesedés megtestesítője, nagy belső hajtóerővel rendelkezik. Öntörvényű, ezért vezető pozícióra termett. E jegy szülöttei között kevés a szégyenlős ember. Egyes Kos jegyű emberek nem vetik meg a hírnevet és az ismertséget.

A Kos tevékeny, és olyan személyiség, aki nem mindig számol cselekedetei következményeivel. A saját feje után megy, a kosra jellemzően, akár "fejjel a falnak". Nehéz befolyásolni, hirtelen haragú, makacs és önfejű. Nyughatatlan típus. Nem fél a kockázattól, ha saját érdekeikről van szó. Hevességét kordában tartva sokra viheti, sikeres vezető válhat belőle.

Nincs túl sok kitartása, de vannak elhatározásai, és küzdeni is képes rövidtávon. A jelennek él, keresi a kihívásokat. Bármit is tesz, arra törekszik, hogy a legjobb legyen, inkább hírnévre, mint anyagi jólétre vágyik. Optimizmusát nehéz letörni, bátran lát hozzá feladatához, de sokszor, nem fejezi be, amit elkezdett.

Nyíltan támad, egyenes és bátor ember. Fontos számára az önérvényesítés, olykor az agressziótól sem riad vissza. Türelmetlen típus, ha valamit akar, azt azonnal szeretné. Akadályok esetén agresszívvá válhat.

Jókedve ragadós, és a félelem nem futamítja meg. Nagyszerű barát, de néha óvatosan kell bánnia versenyszellemével. Jó szülő válik belőle, mert lélekben önmaga is örökre gyerek marad.

Agresszivitását fékeznie kell, másokkal való törődését az ész és a diplomatikusság kell, hogy uralja.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat