Az IKREK csillagjegy tulajdonságai

Május 21 - Június 21

IKREK csillagjegy - IKREK horoszkóp
Elem
levegő
Uralkodó bolygó
Merkúr
Minőség
változó
Princípium
kapcsolat
Szerencseszám
7 és 5
Szerencsenap
csütörtök
Harmonikus szín
világos árnyalatok, elsősorban sárga
Drágakő
topáz, akvamarin, berill
Virág
azálea

Kettős természetű, fekete-fehér gondolkodású, szeszélyes, nyitott, kíváncsi, éles eszű, kreatív, nyughatatlan, mozgékony, gyors, barátságos, segítőkész, jól beszélő, érdeklődő, találékony, szomjas a tudásra, önfeláldozó, fiatalos.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

Az IKREK csillagjegy jellemzői

A Levegő jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Merkúr.

Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik az intelligencia, a jó kommunikációs készség. Rendkívül nagy tudásszomj él benne, amit pedig megtanult azonnal tovább akarja adni. Kíváncsi természetű, ezt rengeteg kérdésével támasztja alá, amik olykor a tapintatlanság határát súrolják. A megmagyarázható dolgokat szereti. Szeret gondolkodni és logikus magyarázatokat találni. Élénk képzelőereje, éles esze réven képes gyorsan témát váltani, és eredetiségével, bájával és észbeli frissességével fenntartani a közönség érdeklődését.

Hangulata változékony és megjósolhatatlan. Mindenben a változatosságot, az újat keresik. Amennyiben dolgai nem az elvárásainak megfelelően alakulnak, hajlamos a depresszióra. Szerencsére ez az állapot nem tart sokáig, mivel energiája, gyors gondolkozása mindig új és új irányba hajtja.

Igen mozgékony jegy, képtelen mozdulatlan maradni, nem egy nyugodt jellem, inkább türelmetlen. Nyughatatlansága miatt több állása, hobbija, karrier célja, szerelme lehet.

Célja sokszor a szabályok megszegése. Az Ikrek hibája a felületesség is. Olyan sok dologgal foglalkozik egyszerre, hogy csak a felszínen marad, ezzel a befejezetlenség érzését kelti.

A szavak embere, gyakran gyorsabban gondolkodik, mint beszél, ezért olykor hadar. Viszont van, amikor a gyors észjárása előnyt jelent. Jó a beszéd és íráskészsége. Társasági ember, szeret a középpontban lenni. Fontosak számára az emberi kapcsolatok.

Jó az improvizáló képessége. Ez lehetővé teszi, hogy a negatív tendenciákat pozitívvá alakítsa.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat