A HALAK csillagjegy tulajdonságai

Február 20 - Március 2O

HALAK csillagjegy - HALAK horoszkóp
Elem
víz
Uralkodó bolygó
Jupiter és a Neptunusz
Minőség
változó
Princípium
érzékenység
Szerencseszám
4 és 9
Szerencsenap
csütörtök
Harmonikus szín
világoskék, ibolya, barna
Drágakő
A pénzzel kirakott ékszerek hoznak gazdagságot
Virág
Szegfű, jázmin, pálma, borókabogyó

Önfeláldozó, barátságos, érzékeny, segítőkész, együtt érző, passzív, jóakaratú, önzetlen, költői lelkületű, kreatív, szerény, befolyásolható, álmodozó, előzékeny, érzelmes, gondolatvilága gazdag.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A HALAK csillagjegy jellemzői

A Víz jegyek közé tartozik, uralkodó bolygója a Neptunusz és a Jupiter. A Halak a tizenkettedik, egyben legutolsó jegy, az örökkévalóságot, a reinkarnációt és a lelki újjászületést testesítik meg.

A Halakról azt tartják, hogy az emberi lélek tekintetében nagy az intuíciós képessége. Érzékeny a környezetére és lelkisége magasan fejlett. Általában jó pszichológus válhat belőle, mert képes átérezni mások helyzetét. Belelát mások lelkébe, amivel ha akar, vissza is élhet, hiszen tudja, kinek mi a sebezhető pontja.

A jelleme nehezen megfogható, nehezen meghatározható. Szimbóluma két egymással szemben úszó hal, az egyik az árral, a másik pont vele szemben. Ez nagyszerűen jellemzi a Halak jegyét, mint kettős és határozatlan jegyet. Nehéz számára az önmeghatározás. Mivel nincs kiforrott jelleme, felveszi a környezetből érkező hatásokat.

A küzdelmeket elkerüli és ezért gyakran becsapják. Nem bírja elviselni az igazságtalan helyzeteket. Olykor döntésképtelen. Odaadó és önzetlenül képes szeretni. Bája, jó humora kedvező lehetőségeket teremt számára. Kedves, szelíd, de hangulata változékony, mely megfelel kettős természetének.

Képzelete élénk és szárnyaló. A való világtól próbál elszakadni, gyakran nem is érzékeli azt. Művészlélek, a világ legjobb írói költői, művészei, táncosai a Halak jegyében születtek.

Barátságos és szerény. Nagy figyelmet fordít a környezetére. Amennyiben határt tud szabni hangulati ingadozásának, a legjobb barát válhat belőle.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat