A BIKA csillagjegy tulajdonságai

Április 21 - Május 20

BIKA csillagjegy - BIKA horoszkóp
Elem
föld
Uralkodó bolygó
Vénusz
Minőség
fix
Princípium
röghöz tapadó
Szerencseszám
5 és 8
Szerencsenap
szerda
Harmonikus szín
napsárga és a zöld
Drágakő
achát, smaragd, karneol, topáz
Virág
ibolya, krizantém, verbéna

Öntudatos, gyakorlatias, célorientált, erős akaratú, állhatatos, makacs, kitartó, konzervatív, alapos, önfejű, nyugodt, nehezen kiismerhető, nagy az önuralma, haragtartó, következetes, ingerlékeny, ragaszkodó, segítőkész, féltékeny, szelíd, igazságszerető, kényelmes, élvezetkedvelő, vidám, érzékeny, megbízható, anyagias.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A BIKA csillagjegy jellemzői

A Bika föld jegyek közé tarozik, uralkodó bolygója a Vénusz

Nyugodt, megfontolt lélek, a kitartás jellemzi. A szilárdság, a határozottság, a nyakasság megtestesítője. Nem alkalmazkodik könnyen a változó helyszínekhez, élethelyzetekhez, és eseményekhez. Bármilyen változás nyugtalanságot vált ki benne. Csak azt hiszi el, amit lát és tényeken alapszik. Akkor érzi magát a legjobban, ha a megszokott, ismert dolgokkal áll szemben.

A Bika legnagyobb erénye állhatatosságában és célratörésében rejlik. Képes élethossziglan tartó hűséget fogadni. Ez a képessége egyedülálló a jegyek között, de rendkívül féltékennyé teszi.

Jellemző rá a birtoklás vágya. Ragaszkodik, ahhoz, ami az övé. Akkor a legboldogabb, ha kedvenc tárgyaival körülvéve az otthonában van. Szereti magát az általa birtokolt tárgyakkal jellemezni, vagy azonosítani. Nehezen válik meg a megszerzett "kincseitől".

Érzéki természete a kellemes élet felé vezeti. Szereti a szép ruhákat, a jó ételeket, a kényelmet, vonzódik a természethez, a művészetekhez, a zenéhez és a tánchoz.

A makacs külső egy érzékenyebb, lágyabb belsőt takar. A Bika szentimentális és szenvedélyes, szereti partnerét kényeztetni. Legbelül reménytelen romantikus, ez azonban a külső szemlélő számára láthatatlan marad.

Meg kell tanulnia, hogyan engedjen el egy személyt vagy egy tárgyat.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat