A BAK csillagjegy tulajdonságai

December 22 - Január 20

BAK csillagjegy - BAK horoszkóp
Elem
föld
Uralkodó bolygó
Szaturnusz
Minőség
kardinális
Princípium
ellenőrzés
Szerencseszám
2 és 4
Szerencsenap
szombat
Harmonikus szín
sötétzöld, khaki, fekete
Fém
ólom
Virág
fagyöngy, pálma, borostyán

Konok, állhatatos, gyanakvó, alapos, kötelességtudó, kitartó, pesszimista, törekvő, becsvágyó, megfontolt, melankolikus, türelmes, logikusan gondolkodó, nagy önuralmú, nyers, parancsolgató, ragaszkodó, filozofikus, elutasító, mélyen szerető, konzervatív, céltudatos.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

A BAK csillagjegy jellemzői

A Föld jegye közé tartozik, uralkodó bolygója a Szaturnusz.

Céltudatos és kitartó, ezek a legfőbb jellemzői. Életét annak szenteli, hogy elérjen valamit, legyen az valamilyen szellemi felfedezés, munka, vagy üzlet. A kitűzött cél elérése ösztönzi és hajtja előre. Fáradhatatlan küldetése teljesítésében, és nem nyugszik, míg el nem érik a sikert.

A Bak biztos lábakon áll. Nem kockáztat sokat, inkább biztosra megy. Magasfokú intelligencia jellemzi. Jól tudja magát adminisztrálni, a tervezéshez és szervezéshez minden eszközt felhasznál. A problémák adják a megoldás kulcsát céljai eléréséhez. A kemény munkát és az anyagi elismerést jóléte alapjainak tekinti. Legfontosabb számára a pénz, mert a bizonytalan jövő elleni legjobb védelmet jelenti.

A Bak rendkívül öntudatos, maximálisan hisz saját képességeikben. Gyakran érzi úgy, hogy csak magára számíthat. Nehéz megközelíteni, elég bizalmatlan, ha viszont valakinek sikerült, hozzá egy életen át hűséges marad. Nagyon rokonszenves, megértő is tud lenni, mikor az ember a legkevésbé várja.

Eszes, kiváló a humorérzéke. Jól tud alkalmazkodni. Olykor merev, nehezen lazít. Az érzelmeit sem mutatja ki nyíltan, inkább a tettein keresztül érzékelteti azokat.

Regisztráljon most!
Ingyen horoszkóp 7 napig!

© 2009 - 2021 · horoszkópom.com · kapcsolat